maanantai 24. helmikuuta 2014

Reeniä reeniä (varsinkin siihen luoksetuloon..)

Varasin meille pentukurssin, vihdoin ja viimein! Eihän tuo pentu ole kuin vasta 6½kk vanha... Hehheh. :-)
Ensi kuussa olemme menossa Taitoa Tassuihin - nimiseen koirakouluun pidennetylle pentukurssille. Minusta tuntui, että meidän on hyvä lähteä liikkeelle alkeista, vaikka Themba osaakin jo istua, mennä maahan, antaa tassua ja jopa odottaa paikallaan hieman. Luoksetulossa on vielä rutkasti parantamisen varaa. Tämän sain valitettavasti todeta pari päivää sitten kun olin koirien kanssa tutulla metsälenkillä. Aikaisemmin Temppu oli tullut luokse ihan hyvin, olen pitänyt sitä vapaana näissä metsissä ihan 8 viikkoisesta saakka, joten uskalsin päästää molemmat koirat juoksemaan vapaana. Harvoin olen siellä kohdannut muita koiranulkoiluttajia.

Noh, tämä oli viimeinen kerta, kun päästän Themban vapaaksi mihinkään muualle kun koirapuistoon (tai landelle, jossa lähimmät ihmiset/koirat ovat 100km päässä). Themba näki kaksi koiranulkoiluttajaa ja lähti suoraan heidän luokseen, täysin kuurona huudoilleni. Onneksi Themba on super-kiltti ja nämä koiranulkoiluttajat eivät säikähtäneet, mutta voi että minua hävetti. Lisäksi Themba veti koko homman täysin leikiksi. Se hyppi ja pomppi ympärilläni, kokoajan parin metrin päässä minusta etten vain saanut sitä pannasta kiinni. Se juoksi ympyrää ja pelleili. Minulta meinasi tirahtaa turhautumisen ja toivottomuuden kyyneleet. Riiviön kiinnisaamiseen meni valehtelematta 10 minuuttia, ja nämä vastaantulleet koiranulkoiluttajat odottivat kiltisti koiriensa kanssa sen aikaa, että kakara saatiin kiinni. Tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä, mutta jos vastaantulijalla olisikin ollut vihainen koira hihnan päässä... Itseäänhän siinä olisi vain saanut syyttää.

Nämä kuvat ovat parin viikon takaa, kun treffasimme kaverini ja hänen aikuisen rhode uroksensa kanssa myöskin metsälenkin merkeissä. Kaverini sai napattua muutaman kuvan kännykällään.

Hepuliiiii!

Mamman hienot pojat.

Kaverini komea rhodesiankoira Dome
vasemmalla takana.

Kolmikko.


Hurja Dome. :)


Jiihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti