sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Rajasaaressa

Pojat ovat päässeet nyt kolmena peräkkäisenä päivänä Rajasaareen. Onpa ihana paikka! Sää on todella suosinut ja pojat ovat nauttineet vedessä kahlailusta (Aiko myös uimisesta) ja auringosta. Näimme myös kaksi muuta rhodesiankoiraa. :-)
 
 

Aiko innostui uimaankin.

Themba tyytyi kahlailemaan.




 
Rajasaaressa oli myös lapsia, jotka leikkivät rannalla. Themba ei ole oikein tottunut lapsiin, ja se tomppeli hyppäsi yhtä lasta vasten antaakseen pusuja, josta lapsi tietysti säikähti ja purskahti itkuun. Voi että harmitti! Onneksi lapsi rauhoittui pian ja äiti selitti tyttärelleen ettei koira tarkoittanut pahaa, ja ettei rannalla kannata juosta, koska koirat voivat innostua ja luulla sitä joksikin leikiksi.
 
Jäin vain itse miettimään, että mistähän keksisin Themballe jostain "koelapsia" joiden kanssa voisimme harjoitella lasten kanssa olemista. Iso koira voi hyppiessään kaataa lapsen kumoon ja siinä voi ihan oikeasti sattuakin. Lähipiirissäni ei oikein ole pieniä lapsia, joita voisin pyytää kylään.  Remmilenkeillä vastaan tulee aina välillä lapsia, jotka haluavat päästä silittämään koiria. Tässä tilanteessa olen huomannut, että Themba ehkä hieman pelkää näitä kummallisia, meluisia ja nopealiikkeisiä mini-ihmisiä. Olenkin antanut lapsille nameja taskustani ja pyytänyt lapsia antamaan niitä koirille, mutta en tiiä onko siitä oikein ollut apua. Noh, katsotaan jos vaikka joskus pyytäisin naapurin lapsia apuun... :-D





 
Ihanaa että Helsingissäkin on näin mahtavia paikkoja koirien ulkoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti