sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Riistaviettiä ja mökkeilyä

Pojat pääsivät viettämään vappua mökille. Päivällä aurinkokin helli meitä hieman, mutta illalla pojillekin sai laittaa takit päälle. On se merituuli vain niin jäätävä vielä tähän aikaan vuodesta! Pojat nauttivat reissusta siitä huolimatta täysin rinnoin.
 
Themban riistavietti tuntuu heränneen eloon oikein kunnolla. Tähän mennessä se on saattanut metsässä lähteä jäniksen perään jos sellainen on sen nenän edestä juossut, mutta heti kadotettuaan sen on Themba jättänyt metsästysleikit siihen. Nyt näköhavaintoakaan ei ilmeisesti edes tarvita, nimittäin Themba on jo nyt kaksi kertaa säikyttänyt minut häipymällä vainun perässä omille teilleen. Se on selkeästi saanut ilmasta jonkin eläimen vainun, hetkeksi pysähtynyt nenä pystyssä haistelemaan ilmaa ja sitten ampaissut metsään nenä vuoroin maassa, vuoroin ilmassa, täysin kuurona huudoilleni. Onneksi molemmilla kerroilla oltiin syvällä metsässä (toinen kerta tapahtui nyt vappuna mökillä) eikä isoja teitä ollut lähistöllä. Meni n. 15min ja Themba palasi metsästä kieli poskella roikkuen. Kyllähän siinä vähän jo ehti hätääntyä, mutta onneksi poika palasi jo pian takaisin. Kunhan ei nyt tulisi tavaksi! :-)
 
Hieno, komea Themba! <3

Aiko paistattelee päivää laiturilla.



 
Loppuun vielä video Aikon lempiharrastuksesta mökillä, nimittäin fenderin repimisestä! Harvoin Aiko on mistään näin innoissaan. Kyllä pittipojan pitää välillä saada purkaa itseään. ;-)
(Fenderi = veneen lepuuttaja) :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti