tiistai 27. elokuuta 2013

Vasikkasaari

Lähdimme kavereiden kanssa viettämään aurinkoista päivää Espoon Vasikkasaareen. Aiko tuli tietysti mukaan. Päivä oli Aikolle pitkä mutta toivottavasti myös mukava. :-)
Saimme autokyydin satamaan, josta matka jatkui lautalla. Vietimme päivän mölkkyä, frisbeenheittoa, tikanheittoa yms. pelejä pelaillen. Pelien ajan Aiko otti aurinkoa nurmikolla. Sille oli laitettu peitto puun varjoon, mutta eihän se kelvannut, kun piti saada brunaa! :-) Pelien jälkeen kävimme Aikon kanssa pienellä kävelyllä ja uimassa. Sitten vielä makkaranpaistoa (Aiko sai myös osansa) ennen kotimatkaa. Mukava paikka tuo Vasikkasaari, sieltä löytyy grillikatokset, lentopallokentät, lasten leikkikentät, kahvilat, uimarannat ja kunnon vessat. Voisi mennä toistekin!

Saaresta palattiin lautalla, jonka jälkeen oli kotimatka edessä. Ensin hyppäsimme bussiin joka toi meidät Kamppiin, ja sieltä kävelimme läpi hurjan Helsingin keskustan rautatieasemalle. Tämä oli Aikon ensimmäinen kerta keskustassa, eikä poikaa tuntunut ollenkaan häiritsevän kaupungin hälinä. Hienoa, vaikka tämän melkein jo tiesinkin. :-) Sitten vain junalla kotiin ja iltapalalle, minkä jälkeen pitkästä päivästä uupunut koiraherra nukahti nopeasti sohvalle. <3

Näimme rannalla joutsenia. Aiko olisi halunnut tehdä niiden kanssa lähempää tuttavuutta, mutta joutsenet sähisivät Aikolle siihen malliin, että pidin pojan visusti hyvän välimatkan päässä. :-)

Mölkyn lahjomaton tuomari. Okei, no ehkä nakilla voisikin olla lahjottavissa.

Aiko The Auringonpalvoja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti