lauantai 2. marraskuuta 2013

Ihana pentuaika

On se pentuaika ihanaa. Kun pennun kuonoa suukottaa, se tuoksuukin ihan pennulle. Ja miten joku voi olla noin suloinen! Kaikki sen viattomat ilmeet ja eleet. Joka aamu Themballa on kova tarve antaa hellyyttä, se hyökkää naamaan ja antaa pusuja niin kamalasti. Välillä saattaa hampaat kolahtaa nenään, mutta sehän on tietysti vain vahinko. Themballa on raju tyyli antaa rakkautta. :-) Ja sitten kun on aamuruoan aika, pentu pomppii tasajalkaa innosta ja odotuksesta.

Painoa Themballa on nyt 12,5kg, ikää huomenna tasan 12 viikkoa. Maaantaina on ensimmäinen rokotusaika.

Themaban sisäsiisteys alkaa sujumaan hyvin. Tietysti vahinkoja tulee paljon edelleen, vaikka yritän viedä pentua ulos mahdollisimman paljon, mutta sentään sanomalehdelle! Aluksi Tempun mielestä paras pissapaikka oli meidän olohuoneen nukkamatto sekä eteisen matto, nyt onneksi siitä tavasta on jo päästy. Olisi tietysti ollut fiksuinta ottaa kaikki matot pois jo alunperinkin, mutta nyt se tuntuu jo olevan myöhäistä. :-)

Ja Themban itsehillinnästä täytyy mainita, että on se hieno poika! Meillä on tapana syödä usein olohuoneessa sohvapöydän ääressä, ja ensimmäisinä päivinä pentu oli heti suinpäin iskemässä hampaansa ruokaan. Nykyään Temppukin jo tietää, että ihmisten ruokaa ei saa ottaa, varsinkaan ilman lupaa. Saamme syödä taas rauhassa kun koirat pötköttelevät matolla. :-) Lisäksi Themba osaa jo istua odottamaan, että saa ruokakupin eteensä. Hieno saavutus pienelle vieterijalkaiselle pennulle!



Temppu unten mailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti