keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Rakkaat karvakuonot

Arki pennun kanssa sujuu todella hyvin. Teen n. 4 työvuoroa viikossa ja tiitsi on minulla aina mukana. Themba on alkanut viihtyä töissä todella hyvin. Välillä kotiinlähdön aikaan sitä saa suorastaan maanitella lähtemään kotiin kanssani! Toinen hyvä puoli tässä on se, että Aiko saa välillä huilia kotona ja nauttia rauhasta. :-)
 
Aloitimme Aikon kanssa agility kurssin taas pitkän tauon jälkeen. Viime talvena kävimme alkeiskurssin, ja nyt ilmoitin meidät seuraavaan ryhmään jossa päästään jo tekemään ratoja. Ensimmäinen tunti meni hyvin, Aiko oli todella innoissaan! Ohjaajammekin sanoi, että Aiko on todella nopea ja innokas, mutta onneksi myös ahne, mikä helpottaa vauhdin hidastamista kontaktiesteille. Varsinkin putki on yksi Aikon lempiesteistä, sitä se lähtee suorittamaan välillä ilman "lupaakin". :-)
 
Punnitsin Themban viime lauantaina, ja pojalla oli painoa jo 11kg! Juttelin kasvattajankin kanssa asiasta, sillä pelkään että pentu kasvaa liian nopeasti ja altistuu kaikenmaailman kasvuhäiriöille. Mutta Themba on hoikka poika, eikä ruokaa kannata vähentää. Kasvattajakin sanoi että uroksilla  1,5kg kasvu viikossa on vielä normaalin rajoissa. Lapsukaiseni kasvaa niin nopeasti! :-)
 
Olemme treffanneet Themban sisaruksia nyt kaksi kertaa. Ensin vain yhden Tempun veljistä, ja nyt viime sunnuntaina tapasimme myös hänen kaksi siskoaan. Olipa narttujen ja urosten välillä kokoeroa. Mukavasti leikit sujuivat kaikille, vaikka sää olikin aika huono. Ensi viikonloppuna uudestaan!
 
 
Veljen kanssa treffeillä.
 
Pikku päällepäsmäri.
 
Themban hieno huppari.
 
Pääkallokuosi ja kaikki. Kovis! :-)
 
Mamman rakkaat.
 
 
 
Aivan ihania nämä poikien nukkuma-asennot!<3
 
 
Patterit loppu.
 
Yritin ottaa seisotuskuvaa, huonolla menestyksellä...
Mammalla ei ollut hajuakaan mitä oli tekemässä. :-)
 
  1.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti