sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Aikon sisaruksia tapaamassa

Kävimme eilen Lahdessa tapaamassa Aikon sisaruksia ja emoa, sekä samalla eläinsuojeluyhdistyksen huippu porukkaa. Olemme tavanneet pari kertaa vuodessa, ja heitä kaikkia on aina niin mukava nähdä! Minulta mokomalta jäi kamera kotiin, mutta onneksi Sari sai räpsäistyä meidän pojista muutaman kuvan niin on jotain mitä tänne laittaa. :)
 

Themba A-esteellä.
Tapasimme koirahallilla josta löytyi kaikki agility -esteet. Aiko oli tietysti aivan innoissaan kun pääsi tekemään (tuli taas mieleen että meidän täytyy äkkiä varata sille seuraava agilitykurssi) ja pääsimme myös kokeilemaan joitakin esteitä Themban kanssa. Voi että sitä jännitti! Kuitenkin herkkujen voimalla Temppu voitti pelkonsa (kuten viereisestä kuvasta näkyy). Menimme sen kanssa A -esteen, puomi esteen, renkaan sekä tavallisen hyppyesteen. Kaikki esteet olivat todella jänniä Themban mielestä, mutta hyvin meni! Reilu puolivuotiaan nuorukaisen kanssa ei agilityä voi vielä harrastaa, mutta minusta oli kiva kokeilla joitain esteitä maltillisesti ja tutustuttaa Thembaa esteisiin. Saas nähdä tuleeko tästä pojasta agility ratojen hirmu. :)
Aikon siskoja ja veljeä oli mukava nähdä. Kaikista on kasvanut hienoja koiria. Yksi Aikon sisko harrastaa vesipelastusta, hatun nostot heille!
Ja voi hyvänen aika kun Aiko näki emonsa! Jos joku väittää, ettei koira muista emoaan niin on väärässä. Varsinkin Aikon kohdalla, sillä Aiko vietti paljon aikaa emonsa kanssa 7kk ikään saakka. Sittemmin jälleennäkemiset ovat olleet hellyyttäviä. Aiko menee aivan sekaisin nähdessään äitinsä, se hyppii, pomppii, nuoleskelee, kiemurtelee ja päästelee hassuja ääniä. Emo ei sen sijaan ole aivan yhtä innoissaan vaan komentaa poikaansa käyttäytymään. :-D
 
Toivottavasti treffaamme ensi kesänä uudelleen!


Aiko A-esteellä.

Meidän porukka.

Hurja Aiko!
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti