maanantai 10. maaliskuuta 2014

Themban pentutreffit

Kävimme eilen tapaamassa Themban sisaruksia ja kasvattajaa. Mukavaa kun kasvattaja on niin aktiivinen ja järjestää näitä tapaamisia aina silloin tällöin. :-) Myös pentueen emo oli mukana.

Treffasimme Tampereella koirahallilla ja treenasimme ensin hieman tokoa ja näyttelyjuttuja. Sitten kävimme porukalla syömässä ja menimme vielä juoksuttamaan pentuja koirapuistoon. Kyllä oli illalla väsynyt pentu!


Hieno Themba!
Pentueen 11 pennusta 7 pääsi paikalle. Olipa kiva nähdä miten muut olivat kasvaneet ja kehittyneet. Kasvattaja kehui miten hieno uros Thembasta oli kehittynyt! Sanoi jopa että se näyttäisi tällä hetkellä olevan pentueen lupaavimman näköinen uros näyttelyitä ajatellen. Mutta toki Temppu on vasta 7kk ikäinen, ja moni asia voi vielä muuttua. Vaikka en näyttelykoiraa varsinaisesti halunnutkaan, niin olisihan se mukavaa muutamissa näyttelyissä käydä. Pitää nyt vielä harkita tuota kastraatiota, kasvattaja ainakin olisi mielissään jos en sen kanssa ainakaan kiirettä pitäisi. Ja eihän se missään nimessä pakollista ole, olin vain aluksi ajatellut, että se helpottaisi sekä meidän että Themban itsensä elämää. Katsotaan mitä murrosikä tuo tullessaan ja toimitaan tilanteen mukaan. :-)

Ilmoitin Themban Hyvinkään pentunäyttelyihin pääsiäisenä sekä Tampereelle toukokuussa. Tampereen näyttelyt ovat vähän isommat, ja minusta oli mukavaa kun kasvattaja tarjoutui esittämään Themban. Säästyn itse stressiltä. :-)

Näyttely - seisonnan harjoittelua. Mamma ei tiedä mitä on tekemässä. :-D

Komea velipoika Chipo.

Kehässä juoksemisen harjoittelua.



Seisominen alkaa jo hieman sujua,
vielä kun saisi jalkojen asennot paremmin kohdilleen.

Helka - sisko näyttää mallia.

Velipoika Lemmy.


Ón se niin komea <3


Sitten päästiin koirapuistoon peuhaamaan.

Siskot Tiida ja Chloe.


Tämä pieni pystykorva -parka joutui heti rhodepiirityksen kohteeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti