tiistai 22. lokakuuta 2013

Iso Pikku Themba

Themba kasvaa hurjaa vauhtia. Muutama päivä sitten puntari näytti pojan painoksi jo 9,8kg! Liekö 10kg raja mennyt jo rikki. Tuntuu että se kasvaa oikein silmissä!
 
Pentu on ollut minulla töissä mukana joka kerta, ja hienosti menee. Aluksi pieni mölyapina piti kauheaa älämölöä kun se joutui pentuaitaukseen. Vaikka sillä on siellä paljon leluja, pari petiä, puruluita yms niin mekkalaa se piti. Nyt se onneksi on jo hiljentynyt huomattavasti parin päivän harjoittelun jälkeen.
Osallistuimme pentukerhoon viime launataina. Themba taitaa olla hieman hitaasti lämpenevä leikkikaveri, mutta hetken mietiskelyn jälkeen se lähtee innokkaasti leikkeihin mukaan. Leikkikavereina sillä oli novaskotiannoutaja, pari pientä terrieriä, amerikan bulldoggi ja saksanpaimenkoiran pentu. Isompien pentujen rajut leikit hirvittivät sitä aluksi, mikä on minusta hieman huvittavaa kun vertaa siihen miten ne leikkivät kahdestaan Aikon kanssa. :-) Juuri tänään poikien painiessa kaatui sohvapöytä... Mutta täytyy Aikoa sen verran puolustaa, että se leikkii todella nätisti pennun kanssa. Pikkuinen on kaiken pahan alku ja juuri. :-D
 
Kävimme myös koirapuistossa kaverini king charlesin spanielin kanssa. Joukkoomme liittyi myös ystävällinen mäyräkoira herra. Tämä mäykky oli jostain syystä Themban mielestä aluksi super pelottava, mutta pikkuhiljaa pikkuinen rohkaistui. Hyvä kokemus Themballe puistoilla ensimmäistä kertaa mukavien, rauhallisten aikuisten koirien kanssa. :-)
Seuraavaa puistoilua taidamme kuitenkin odottaa ainakin siihen saakka, että Temppu on saanut ensimmäisen rokotuksensa. Tuli heti huono omatunto, kun vein rokottamattoman pennun puistoon (vaikka molemmat koirat olivatkin tuttuja). Olen kuullut että jo emonmaidosta pentu saa yllinkyllin vastustuskykyä useimmille pöpöille, mutta koskaan ei voi olla liian varovainen. :-)
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti